Fødevarekvalitet miljøvenlige silikone madclips

2024-01-04

Fødevarekvalitet miljøvenlige silikone madclips:

Varmebestandig, skridsikker og modstandsdygtig over for høje temperaturer!

Hovedegenskaber ved silikoneklips:

(1) Blød og elastisk, drejningsbestandig uden deformation, elegant design, praktisk, nem at opbevare, nem at rengøre, reducerer køkkenstøj, ingen bekymring om utilsigtet glidning og falmer ikke ved længere tids brug.

(2) Revnebestandig, lang levetid, modstandsdygtig over for kulde og høje temperaturer (-40℃~230℃).

(3) Højere rivestyrke, fremragende elektriske egenskaber, robust og varmebestandig, ingen bekymringer om let skade og god varmeoverførsel i mikrobølger og elektromagnetiske felter.

(4) Modstandsdygtig over for højt tryk og miljøvenlig, stærk stabilitet, fødevaregodkendt silikonemateriale i tråd med trenden med sund livsstil i den nye æra.

Silikone Madclips er velegnede til forskellige lejligheder: bagerier, vestlige restauranter, grillbutikker, buffeter og hjemmebrug. En alsidig hjemmeklip med flere anvendelsesmuligheder kan gribe brød, kogt mad, hotpot-ingredienser, grillmad, bøf, isterninger osv.

Lavet af rustfrit stål af høj kvalitet, let og holdbart, rustfrit stål og silikone forhindrer skoldning. Det er fantastisk til at gribe brød, isterninger, stegt mad og kolde retter. Smart opbevaret, med et skridsikkert design på clipshovedet, er det praktisk at samle mad op.

Et multifunktionelt køkkenværktøj, den fødevaregodkendte silikoneklemme er mere end blot en klemme; det er en praktisk lille hjælper!