NYE produkter rabat! Fiskespatel af silikone

2024-01-20

Nyt produkt-Silicone-finish spatel

  • Stærk og fleksibel, løft og servér!
  • En must have spatel, når du laver mad med nonstick køkkengrej og bagegrej; vil ikke ridse nonstick, emaljebelagt eller glas gryder og pander.
  • Ideel til at vende fisk, æg, crepes, hash browns, omeletter og pandekager. Fantastisk til småkager, kager, quiche og en absolut nødvendighed til brownies!
  • De sorte skrå kanter og det smalle blad glider let ind under delikat mad, men alligevel stærk nok til at løfte og servere tungere fødevarer. Nemt din nye yndlingslasagneserver!
  • Høj varmebestandig til 450°F / 220°C.
  • Størrelse og vægt: Som følgende billede:

 

 NYE produkter rabat! Silikone fiskespatel

SUAN Houseware Factory, etableret i 2010, har vores fabrik været forpligtet til at fremstille førsteklasses silikonekøkkenudstyr til kunder over hele verden. Beliggende i Yangjiang har vi adgang til avanceret produktionsudstyr og et team af dygtige fagfolk, der brænder for deres arbejde. Vores fabrik overholder strenge kvalitetskontrolforanstaltninger for at sikre, at hvert produkt lever op til de højeste standarder, før det når vores kunder.

 

Produktsortiment: Vores silikonekøkkenudstyrskollektion omfatter en bred vifte af genstande såsom bagemåtter, køkkenredskaber, madopbevaringsbeholdere og meget mere. Vi bruger premium silikonematerialer, der er varmebestandige, holdbare og ikke-giftige. Dette sikrer, at vores produkter kan modstå ekstreme temperaturer, er nemme at rengøre og ikke udvasker skadelige kemikalier i din mad.

Kontakt os i dag for rabat på nyt produkt

 

Er du klar til at bringe dine specialdesignede køkkenartikler ud i livet? Vores team er ivrige efter at hjælpe dig. Kontakt os i dag for at drøfte dine behov og få et personligt tilbud. Lad os vise dig, hvordan vores fabrik kan være din partner i at skabe exceptionelle produkter, som dine kunder vil elske.

 

 NYE produkter rabat! Silikone fiskespatel

 

 NYE produkter rabat! Silikone fiskespatel